نتانیاهو دستور حمله فوری به غزه را صادر کرد
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل که در روزهای گذشته به دنبال بهانهای برای حملات دوباره به نوار غزه بود، در پی کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در رفح، دستور نقض آتشبس در این باریکه را صادر کرد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل که در روزهای گذشته به دنبال بهانهای برای حملات دوباره به نوار غزه بود، در پی کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در رفح، دستور نقض آتشبس در این باریکه را صادر کرد.
کد خبر: 744466 | ۱۴۰۴/۰۸/۰۶ ۲۱:۰۸:۵۶
دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی سهشنبه شب اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو در پی کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در رفح، دستور «حملات قوی» فوری به غزه را صادر کرده است.
به گزارش ایرنا، درحالی که پیش از این آکسیوس گزارش داده بود که نشست امنیتی امروز کابینه رژیم صهیونیستی بینیتجه بوده، گفته میشود که در پایان رایزنیهای امنیتی، نتانیاهو به سران نظامی دستور انجام حملات را داده است.
در پی کشته شدن یک نظامی صهیونیست در جنوب غزه، رژیم صهیونیستی شامگاه سهشنبه اقدام به حملات هوایی به شهر رفح کرد.
مقامات رژیم صهیونیستی مدعی هستند که نظامی کشته شده در غزه توسط نیروهای مقاومت فلسطینی هدف قرار گرفته و این موضوع را بهانهای برای حملات هوایی و نقض آتشبس قرار دادهاند.
رژیم صهیونیستی در بهانهای جدید برای نقض توافق آتشبس جنگ غزه، مدعی شده بود جسدی که برای آخرین بار از صلیب سرخ تحویل گرفته است متعلق به اجساد اسرای باقیمانده در غزه نیست.
حال با کشته شدن این نظامی صهیونیست که مشخص نیست از سوی چه عناصری هدف قرار گرفته است، بهانه دیگری ایجاد شد تا نتانیاهو به از سرگیری تجاوزات در غزه بپردازد.