خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم رژیم صهیونیستی برای گسترش مناطق تحت اشغال در نوار غزه

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 06 آبان 1404 - 20:52
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم تصمیم گرفته است تا در چارچوب آنچه «مجازات حماس» خوانده شده، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش دهد.
نتانياهو،غزه،نقل،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از تصمیم این رژیم برای گسترش منطقه تحت اشغال در نوار غزه به عنوان آنچه «مجازات حماس» خوانده شده، خبر داد.
این رسانه رسمی صهیونیستی به نقل از یک مقام اشغالگر افزود: نتانیاهو در حال حاضر در حال مذاکره با مقامات آمریکایی برای هماهنگی اجرای این اقدام است.
نشریه آکسیوس هم به نقل از مقامات اسرائیلی گزارش داد: نتانیاهو به دنبال برقراری ارتباط با ترامپ است تا چراغ سبز را برای واکنش نظامی در غزه دریافت کند.
این نشریه آمریکایی مدعی شد که هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که ترامپ و نتانیاهو قبل از صدور بیانیه نتانیاهو در مورد حملات جدید به غزه، با هم صحبت کرده باشند.