خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

AFC استقلال را نقره‌داغ کرد؛ محرومیت و جریمه برای سه بازیکن

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 06 آبان 1404 - 17:53
باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال با رای کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا محروم شدند.
جريمه،آسيا،استقلال،كميته،پرداخت،فوتبال

باشگاه خبرنگاران جوان ـ کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا در آخرین احکام خود ۳ حکم را علیه تیم‌های ایرانی صادر کرد.
با اعلام این کمیته به دلیل تاخیر تیم فوتبال امید ایران در ورود برای دیدار با هنگ‌کنگ در چارچوب مرحله انتخابی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا، فدراسیون فوتبال به پرداخت مبلغ ۲ هزار و ۲۵۰ دلار محکوم شد.
همچنین با اعلام کمیته انضباطی AFC علیرضا کوشکی به دلیل رفتار غیر ورزشی و اخراج در بازی با الوحدات اردن در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ به تحمل سه جلسه محرومیت از همراهی این تیم در رقابت‌ها و پرداخت جریمه هزار و ۵۰۰ دلاری محکوم شد.
از همین رو کوشکی نمی‌تواند در مسابقه استقلال مقابل الوحدات، الوصل و المحرق به میدان برود.
روزبه چشمی و منیر الحدادی دو بازیکن دیگر استقلال نیز به‌خاطر شرکت نکردن در مصاحبه پس از دیدار با الوصل، هر کدام به مبلغ ۵ هزار دلار جریمه شدند.
باشگاه استقلال نیز به همین دلیل باید جریمه ۵ هزار دلاری پرداخت کند.