خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرواز آزمایشی ۱۰۰ ساعته هواپیمای بومی «سیمرغ» آغاز شد

مهر | اقتصادی، سیاسی | سه شنبه، 06 آبان 1404 - 15:40
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز پروازهای آزمایشی هواپیمای بومی «سیمرغ» با هدف اجرای الزامات و مقررات مربوط به دریافت گواهینامه صلاحیت پرواز از سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد.
كشوري،طراحي،هواپيمايي،هواپيماي،هواپيما،سازمان،سيمرغ،آزمايشي

به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسمی با حضور حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، امیر سرتیپ افشین خواجه‌فرد معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری، پروازهای آزمایشی هواپیمای بومی «سیمرغ» با هدف اجرای الزامات و مقررات مربوط به دریافت گواهینامه صلاحیت پرواز از سازمان هواپیمایی کشوری آغاز شد.
ایران در جمع ۲۰ کشور دارای توان طراحی و ساخت هواپیما
در این مراسم، حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به جایگاه علمی و فنی ایران در صنعت هوانوردی اظهار کرد: تعداد کشورهایی که توانایی طراحی و تولید هواپیما را دارند، کمتر از ۲۰ کشور در جهان است و جمهوری اسلامی ایران یکی از این کشورها محسوب می‌شود که به دانش فنی طراحی و ساخت هواپیمای ترابری با تکیه بر توان داخلی و نخبگان جوان خود دست یافته است.
به گزارش مهر، هواپیمای ایرانی «سیمرغ» با دو موتور ۲۵۰۰ اسب‌بخاری، بیشینه وزن برخاست ۲۱ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم و توانایی حمل ۶ هزار کیلوگرم بار در مسافت ۳۹۰۰ کیلومتر طراحی شده، طراحی و ساخت این هواپیما در بستر منطقه ویژه صنایع هوایی شاهین‌شهر و در مدت ۱۵ سال انجام شده است.
این هواپیما از امروز با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری، وارد مرحله پروازهای آزمایشی به‌منظور اجابت الزامات صلاحیت پروازی شده و قرار است حدود ۱۰۰ ساعت پرواز آزمایشی را انجام دهد.
پس از پایان این مرحله و دریافت گواهینامه STC، «سیمرغ» به‌عنوان یک هواپیمای ترابری به ناوگان حمل‌ونقل هوایی کشور افزوده خواهد شد.