خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا دچار افول هنجاری شده است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 06 آبان 1404 - 10:46
کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه درباره افول آمریکا بحث‌های متعددی شده است، گفت: درست است که آمریکا در زمینه‌های متعدد دچار افول شده ولی نکته مهم افول هنجاری آمریکاست.
افول،آمريكا،روسيه،اكوان،هنجاري،كارشناس،مسائل

به گزارش خبرنگار مهر، نشست سیاست و روابط بین‌الملل در دوران افول آمریکا در سومین همایش بین‌المللی افول آمریکا در محل لانه جاسوسی سابق برگزار شد.
در این نشست ثمانه اکوان کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه درباره افول آمریکا بحث‌های متعددی شده و ابعاد مختلفی نیز دارد، گفت: آمریکا درست است که در زمینه‌های متعدد دچار افول شده ولی نکته مهم افول هنجاری آمریکاست.
وی افزود: آمریکا توان هنجارسازی خود را از دست می‌دهد و قدرت‌های جدید، هنجارهای خود را به عنوان جایگزین به دنیا تحمیل می‌کنند و کشورهای دیگر از این هنجارها تبعیت می‌کنند.
اکوان با بیان اینکه آمریکا دیگر امکانات قبل را به متحدینش و کل جهان نمی‌تواند ارائه دهد و ممکن است بعد از مدتی صدایش به عنوان کشوری هنجارساز شنیده نشود، اظهار کرد: جنگ اوکراین نشان داد وقتی یک هژمون نتواند متحدین خود را علیه روسیه متحد کند نشان دهنده یک افول هژمونیک است.
برخی کشورهای جنوب جهانی حتی تحریم‌های بین‌المللی را علیه روسیه اجرا نکردند.
این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: حمایت آمریکا از نسل کشی در غزه در برابر شعار و هنجار مبارزه با تروریسم باعث تکثر هنجاری در جهان می‌شود.
افول آمریکا مستقیماً منجر به افول جامعه‌پذیری بین‌المللی می‌شود و باعث ایجاد الگوهای جدیدی می‌شود که در عرصه اقتصادی چین و در زمینه‌های نظامی امنیتی شاهد روسیه هستیم.
در حال تکمیل…