خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجلاس خاخام‌ها در باکو لغو شد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 05 آبان 1404 - 16:53
یک رسانه ترکیه ای اعلام کرد که کنفرانس خاخام‌های اروپایی که قرار بود در ماه نوامبر در پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شود، به دلایل امنیتی به زمان و مکان دیگری موکول شده است.
آذربايجان،جمهوري،اعلام،موكول،رويداد،مكان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه تحلیلی- خبری «یاکین دوغو خبر» (Yakın Doğu Haber)، کنفرانس خاخام‌های اروپایی که قرار بود از ۳ تا ۶ نوامبر در باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شود، به دلایل امنیتی به تاریخ دیگری موکول شد.
بر اساس اعلام این رسانه، کنفرانس مذکور همچنین در مکان دیگری نیز برگزار خواهد شد.
مقامات مسئول در این خصوص اعلام کردند که این رویداد «به دلایل امنیتی به تاریخ دیگر و مکان دیگری موکول شده است.
در این گزارش آمده است که «چند صد هزار شِکِل» در حال حاضر برای این رویداد سرمایه‌گذاری شده است.
برگزارکنندگان اعلام کردند که تصمیم مذکور پس از «فراخوان‌های اعتراضی» که توسط برخی از شهروندان جمهوری آذربایجان و ساکن ترکیه و ایران در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده بود، و پس از ارزیابی «وضعیت ژئوپلیتیکی فعلی» اتخاذ شد.
این در حالیست که پیشتر گزارش‌های متعددی منتشر شده بود که نشان می‌داد «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان قصد دارد در میانه آبان ماه میزبان هفتادمین سالگرد اجلاس خاخام‌های صهیونیست اروپایی باشد؛ اجلاسی که گفته می‌شد نزدیک به ۵۰۰ تن از خاخام‌های یهودی از سراسر جهان در آن حضور خواهند یافت.