خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشان استاندارد روغن زیتون با نام تجاری «طلا» جعلی است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 05 آبان 1404 - 16:12
سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: جعل نشان استاندارد در روغن زیتون با نام تجاری «طلا» محرز شد.
استاندارد،ملي،زيتون،روغن،كد،فرآورده،توليدي

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، از شناسایی فرآورده روغن زیتون غیر استاندارد با نام تجاری «طلا» که بر روی برچسب آن علامت و کد ده‌رقمی استاندارد متعلق به واحد تولیدی معتبر دیگری درج شده بود خبر داد.
زهرا پیراوی‌ونک اعلام کرد: فرآورده روغن زیتون خوراکی مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۴۶ با عنوان «انواع روغن زیتون خوراکی – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و بر اساس ماده ۱۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تولید، توزیع و فروش این محصول بدون نشان ملی استاندارد ممنوع می‌باشد.
وی افزود: با بررسی‌های انجام‌شده، فرآورده روغن زیتون بکر درجه یک با نام تجاری «طلا» که بر روی برچسب آن علامت و کد ده‌رقمی استاندارد متعلق به واحد تولیدی معتبر دیگری درج شده بود، از سوی اداره کل استاندارد استان گیلان شناسایی شد و با توجه به عدم تطابق اطلاعات و شناسایی‌نشدن واحد تولیدی مذکور، جعلی بودن نشان ملی استاندارد درج‌شده بر روی این محصول محرز است.
پیراوی‌ونک تأکید کرد: از مصرف‌کنندگان تقاضا می‌شود هنگام خرید فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری، به صحت نشان ملی استاندارد و کد ده‌رقمی درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی سازمان ملی استاندارد ایران گزارش دهند.
منبع: سازمان استاندارد