خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه تخصصی و آموزشی در هفته پدافند غیرعامل

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 آبان 1404 - 12:52
شهردار منطقه ۹ تهران از اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه آموزشی، اطلاع‌رسانی، عملیاتی و تخصصی در هفته پدافند غیرعامل که از ۵ تا ۱۱ آبان‌ماه برگزار می شود، خبر داد.
منطقه،غيرعامل،شهري،پدافند،مرتضوي،عملياتي،شهردار،مديران،شهرون ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ تهران، با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی که اهمیت پدافند غیرعامل را بیش از پیش برای جامعه روشن ساخت، تاکید کرد: این برنامه‌ها با هدف ارتقا آگاهی عمومی، تقویت تاب‌آوری زیرساخت‌های شهری و آماده‌سازی شهروندان برای مقابله با تهدیدهای نوین طراحی و اجرا می‌شوند.
وی تصریح کرد: پدافند غیرعامل دیگر یک موضوع تخصصی محدود به کارشناسان نیست؛ بلکه ضرورتی حیاتی برای همه شهروندان و مدیران شهری است.
مرتضوی عنوان کرد: منطقه ۹ امسال با یک برنامه‌ریزی جامع و منسجم، هفته پدافند غیرعامل را به فرصتی برای آموزش، تمرین و ارتقا آمادگی تبدیل کرده است.
شهردار منطقه ۹ در ادامه گفت: ما در این هفته بیش از ۱۰ عنوان برنامه متنوع را در حوزه‌های زیستی، زیرساختی، مردمی، رسانه‌ای و عملیاتی اجرا می‌کنیم که بخش قابل توجهی از این فعالیت‌ها بر آموزش و اطلاع‌رسانی متمرکز است تا شهروندان با اصول اولیه حفاظت از خود و شهر آشنا شوند.
این مدیر شهری در منطقه ۹ اظهار داشت: همچنین تمرین‌های دور میزی و عملیاتی برای مدیران و نیروهای عملیاتی پیش‌بینی شده تا نقاط ضعف و قوت زیرساخت‌ها شناسایی و برطرف شود.
مرتضوی با تاکید بر شعار تاب‌آوری شهری، مسئولیت همگانی ادامه داد: شهر ایمن، با مشارکت مردم ساخته می‌شود.
برنامه‌های این هفته نه تنها برای پرسنل شهرداری، بلکه برای دانش‌آموزان، اصناف، ساکنان محلات و مدیران بحران طراحی شده‌اند تا همه در زنجیره دفاع غیرعامل نقش مؤثری ایفا کنند.
شهردار منطقه ۹ در پایان با دعوت برای مشارکت فعال در این برنامه‌ها گفت: هر برنامه، یک گام به سوی شهری ایمن‌تر و تاب‌آورتر است و منطقه ۹ آماده است تا با همراهی مردم، الگویی موفق از مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را در پایتخت به نمایش بگذارد.