خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸ میلیون تخلف رانندگی به پلیس فراجا ارسال شده است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 آبان 1404 - 11:41
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع دادگستری استان تهران از “مرکز مدیریت راه‌های کشور“ بازدید کرد.
مديريت،كشور،نيكوكار،سامانه،تخلفات،رانندگي،ارسال،ثبت

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان تهران ابوالفضل نیکوکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع دادگستری استان تهران از “مرکز مدیریت راه‌های کشور“ به منظور گفت‌و‌گو و تبادل نظر با مدیران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور بازدید کرد.
نیکوکار گفت: چگونگی شکل گیری مرکز مدیریت راه‌های کشور و آخرین وضعیت و نحوه عملکرد سامانه¬های نظارتی، تردد شمار، ثبت تخلفات رانندگی، تصویربرداری ثابت و شبکه ارتباطات رادیویی و اقدامات انجام شده پیرامون رصد و پایش تصادفات رانندگی از موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین برخی مشکلات موجود در خصوص ارسال داده‌های تخلفات به پلیس راهور و نحوه ارسال پیامک‌های اولیه و ثانویه به رانندگان متخلف بررسی شد.
وی بیان داشت: از جمله اقدامات مهم مرکز مدیریت راه‌های کشور مدیریت سامانه‌های ثبت تخلفات رانندگی و به روزرسانی آنهاست.
نیکوکار با اشاره به گزارش‌های اعلام شده گفت: در هفت ماهه سال جاری، از ۲۴۲۹ سامانه ثبت تخلفات رانندگی، حدود ۴۸ میلیون تخلف جهت بررسی و اعمال قانون به پلیس راهور فراجا ارسال شده است.
نیکوکار ضمن اشاره به اینکه سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های کشور به صورت شبانه روزی پاسخگوی هم وطنان است گفت: آخرین وضعیت راه‌های کشور و اطلاعات لازم در اختیار تماس گیرندگان قرار می¬گیرد و مراجعین به سامانه مذکور می‌توانند قبل از مسافرت و تردد در مسیر‌های برون شهری، تصاویر راه‌های کشور را در سامانه ۱۴۱ ملاحظه و سفر‌های خود را مدیریت نمایند.