خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهران برخورداری به مرحله یک چهارم نهایی رسید/ سعیده نصیری حذف شد

مهر | ورزشی | دوشنبه، 05 آبان 1404 - 11:07
دو ملی پوش تکواندو ایران در ادامه رقابت های قهرمانی جهان برابر حریفان خود صاحب یک پیروزی و یک شکست شدند که ثمره آن صعود مهران برخورداری به مرحله یک چهارم و حذف نصیری بود.
شكست،مرحله،راند،مصاف،برخورداري،صعود

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و هفتمین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی جهان که از روز جمعه به میزبانی شهر ووشی چین آغاز شده است، امروز دوشنبه با مبارزات ملی پوشان کشورمان روز چهارم خود را پشت سر خواهد گذاشت.
در رقابت های امروز و در وزن ۴۶- کیلوگرم بانوان سعیده نصیری در نخستین مبارزه خود به مصاف داکستا از تیمور شرقی رفت و در دو راند این حریف را شکست داد و به مرحله بعد صعود کرد.
این ملی پوش تیم ملی بانوان ایران در مبارزه دوم خود «اکبرووا» از جمهوری آذربایجان را دو بر صفر شکست داد و راهی مرحله بعد شد.
نصیری در مرحله یک هشتم نهایی برابر جایز باست از کارستاریکا رفت و دو بر صفر بازنده شد و از دور مسابقات کنار رفت.
در وزن ۸۰- کیلوگرم مردان مهران برخورداری در مبارزه اول خود به مصاف بابو از موریس رفت و در دو راند و با اقتدار این تکواندوکار را شکست داد.
برخورداری در مرحله بعد مارتینهو از پرتغال را هم با اقتدار شکست داد و به دور بعدی این مسابقات صعود کرد.
برخورداری در دور یک هشتم نهایی به مصاف جسوربک جایسانوف از ازبکستان رفت و در دو راند حریف خود را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.