خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله نهاوند خسارتی نداشت/ حضور تیم های ارزیاب در محل حادثه

اعتماد | همه | یکشنبه، 04 آبان 1404 - 21:29
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان از حضور تیم های ارزیاب در کانون زلزله نهاوند خبر داد و گفت: گزارشی از خسارت جانی و مالی زلزله ۴.۴ ریشتری شامگاه امروز در نهاوند تاکنون دریافت نشده است.
زمين،لرزه،نهاوند،بحران،شهرستان،مديريت،ارزياب

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان از حضور تیم های ارزیاب در کانون زلزله نهاوند خبر داد و گفت: گزارشی از خسارت جانی و مالی زلزله ۴.۴ ریشتری شامگاه امروز در نهاوند تاکنون دریافت نشده است.
کد خبر: 744073 | ۱۴۰۴/۰۸/۰۴ ۲۱:۲۹:۳۵
حمید پورحسینی شامگاه یکشنبه در گفت وگویی افزود: ساعت ۱۹ و ۳۹ زمین لرزه‌ای به قدرت ۴.۴ ریشتر در مقیاس امواج درونی در عمق ۹ کیلومتری زمین جنوب شهرستان نهاوند حوالی شهر برزول را به لرزه درآورد.
به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: پس از زمین لرزه بلافاصله ستاد مدیریت بحران در فرمانداری شهرستان نهاوند تشکیل شد تا ابعاد این حادثه طبیعی را بررسی کند و همچنین تیم های ارزیاب راهی کانون زمین لرزه شدند.
پورحسینی گفت: تاکنون این حادثه هیچ خسارت جانی و مالی به دنبال نداشته است اما ستاد بحران شهرستان و استان در پی این زمین لرزه در حالت آماده باش کامل قرار دارد.
وی تاکید کرد: این زمین لرزه تا کنون چند پس لرزه داشته است که قدرت بزرگترین آن ۳.۵ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین بوده است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: پس لرزه‌ها رو به کاهش است و مردم آرامش خود را حفظ و از استرس دوری کنند.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات روستاهای دورافتاده افتاده هنوز به طور کامل دریافت نشده است، تصریح کرد: گروه‌های امدادی در حالت آماده باش کامل هستند تا در صورت نیاز به مردم خدمات دهی کنند.
زمین لرزه یاد شده ساعت ۱۱۹ و ۳۹ دقیقه و ۲۲ ثانیه در عمق ۹ کیلومتری زمین و در نهاوند به وقوع پیوست.