خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۳ مار و مارمولک در یکی از آکواریوم‌فروشی‌های تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 04 آبان 1404 - 15:18
یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران از کشف و ضبط ۱۳ گونه غیرمجاز شامل مار و مارمولک در یک آکواریوم‌فروشی پایتخت خبر داد.
استان،يگان،وحش،غيرمجاز،حيات،حفاظت،فروش

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد زندی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران از کشف و ضبط ۱۳ گونه غیرمجاز حیات وحش شامل مار و مارمولک در یکی از آکواریوم فروشی‌های پایتخت خبر داد و با اعلام این خبر گفت: در جریان بازدیدهای دوره‌ای مأموران یگان حفاظت از پت شاپ‌ها و آکواریوم فروشی‌های سطح استان، یک مورد تخلف زیست‌محیطی شناسایی شد که در آن فروشنده بدون داشتن مجوز لازم، اقدام به خرید و فروش گونه‌های تحت ضوابط کنوانسیون سایتیس (CITES) و گونه‌های وارداتی غیرمجاز کرده بود.
وی افزود: در بازرسی انجام شده از این واحد، ۱۳ گونه غیرمجاز شامل چهار حلقه مار و ۹ عدد انواع مارمولک کشف و ضبط شد که پس از تشکیل صورت جلسه، به یکی از مراکز مجاز نگهداری حیات وحش منتقل شدند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران خاطرنشان کرد: پرونده قضائی برای متهم تشکیل و به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.
زندی در پایان تصریح کرد: بازرسی‌های دوره‌ای و نظارت بر واحدهای فروش حیوانات زینتی در استان تهران به‌صورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف در زمینه خرید و فروش غیرقانونی گونه‌های حیات وحش برخورد قاطع خواهد شد.