خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاظمی: هدف ما ارتقای بهره‌وری در دستگاه تعلیم و تربیت است

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 03 آبان 1404 - 20:18
وزیر آموزش‌ و پرورش، در جلسه شورای معاونان گفت: هدف ما ارتقای بهره‌وری و فراهم‌سازی مسیر توسعه و تحول در دستگاه تعلیم و تربیت است.
پرورش،آموزش،وزير،كاظمي،عملكرد،باشگاه،جوان،علمي،ادامه،حضور،قد ...

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، عصر امروز، شنبه سوم آبان ماه در جلسه شورای معاونان با بیان این‌که دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با مدال‌آوران المپیادهای علمی و نخبگان ورزشی، فرصت تازه‌ای برای بازتعریف مأموریت‌های آموزش‌وپرورش است، گفت: این دیدار، پیامی روشن برای همه ما داشت؛ باید به جوانان اعتماد کنیم و مسیر رشد علمی و فرهنگی آنان را هموارتر سازیم.
وزیر آموزش‌وپرورش ضمن تقدیر از فعالیت‌های باشگاه دانش‌پژوهان جوان و معاونت تربیت بدنی و سلامت، تأکید کرد: همیشه از تلاش این مجموعه و جوانان پژوهشگر قدردان بوده‌ایم و امید داریم در سال آینده، در دو عرصه علمی و ورزشی، موفقیت‌های چشمگیرتری از آنان شاهد باشیم.
کاظمی در ادامه از حضور دکتر محمدرضا عارف در دو برنامه اخیر دانشگاه فرهنگیان و باشگاه دانش‌پژوهان جوان قدردانی کرد و گفت: حضور ایشان، بار دیگر اهمیت دانشگاه فرهنگیان و باشگاه دانش‌پژوهان جوان را برجسته کرد.
دیدار صمیمانه و بی‌تکلف با دانشجویان و اعضای باشگاه نشان از توجه واقعی به نسل جوان دارد.
کاظمی با انتقاد از برخی رفتارهای مخرب درون و بیرون دستگاه تعلیم‌وتربیت، گفت: این رفتارها به زیان نظام تعلیم‌وتربیت است و ما اجازه نخواهیم داد زحمات همکاران خدوم فرهنگی بی‌ثمر دیده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت تمرکز معاونت‌ها بر مأموریت‌های اولویت‌دار تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی‌ها نباید دقیقه نودی باشد.
هر معاونت باید از امروز برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیق داشته باشد.
حل مسائل ساختاری آموزش‌وپرورش نیازمند زمان، پیگیری و نظم مدیریتی است.
وزیر آموزش‌وپرورش تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی‌ها هدفمند و مبتنی بر اولویت باشد، می‌توانیم از فرصت‌های موجود برای تعالی نظام تعلیم و تربیت استفاده کنیم‌.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه و با اشاره به عملکرد مطلوب هیأت مرکزی گزینش، اظهار کرد: در دوره مسئولیت آقای روستایی، هیأت مرکزی گزینش یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های وزارتخانه در زمینه عملکرد اداری و شفافیت بود و بی‌تردید حضور ایشان در رأس مرکز ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات نیز منشأ خدمات ارزشمند دیگری خواهد بود.
وی افزود: تغییر و تحول در مدیریت‌ها، امری طبیعی و در جهت پویایی و بهبود عملکرد مجموعه است.
کاظمی خاطرنشان کرد: هدف ما ارتقای بهره‌وری و فراهم‌سازی مسیر توسعه و تحول در دستگاه تعلیم و تربیت است.
از زحمات همه مدیران پیشین صمیمانه سپاسگزاریم و از تجربیات آنان در سایر بخش‌ها بهره‌مند خواهیم شد.
وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های سیاح در حوزه فناوری، اظهار کرد: در چهار سال گذشته، با مدیریت ایشان پیشرفت‌های قابل‌توجهی به‌ویژه در حوزه یکپارچه‌سازی سامانه‌ها و توسعه زیرساخت‌های فناوری رقم خورد.
از تلاش‌های مؤثرشان قدردانی می‌کنم و امیدوارم آقای حبیبی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و تعامل سازنده با سایر معاونت‌ها، مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه دهند.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه ضمن تشکر از تلاش‌ها و اقدامات حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به نقش مهم تعامل حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، گفت: حضور حجت‌الاسلام بهشتی با سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی، می‌تواند نقطه عطفی در تعمیق ارتباط نهاد حوزه‌های علمیه با آموزش و پرورش باشد.