خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فون در لاین: همه گزینه‌ها برای واکنش به چین بررسی می‌شود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 آبان 1404 - 18:59
رئیس کمیسیون اروپا گفت که بروکسل در حال بررسی همه گزینه‌ها برای واکنش به تهدید عناصر خاکی کمیاب از سوی چین است.
كمياب،عناصر،چين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، اورزلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا امروز شنبه در کنفرانس گفتگوی جهانی برلین گفت که بروکسل در حال بررسی همه گزینه‌ها برای واکنش به تهدید عناصر خاکی کمیاب از سوی چین است.
رئیس کمیسیون اروپا در کنفرانس گفتگوی جهانی برلین در این خصوص گفت: در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، چین به طور چشمگیری کنترل صادرات عناصر خاکی کمیاب و مواد باطری را تشدید کرده است.
وی افزود که این امر «خطر قابل توجهی» را ایجاد می‌کند.
این در حالیست که چین از چند روز پیش در واکنش به اقدامات خصمانه بروکسل و واشنگتن محدودیت‌های تازه ای بر صادرات عناصر کمیاب اعمال کرده است.