خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور سفیر ونزوئلا در حرم امام حسین(ع)

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 آبان 1404 - 15:53
سفیر ونزوئلا در عراق با حضور در حرم امام حسین(ع)، گفت: به اینجا آمده ام تا برای کشورم دعا کنم.
ونزوئلا،مقدس،ديدار،عراق،كارائيب،آستان،كربلا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری نون عراق، آرتورو آنیبال سفیر ونزوئلا در عراق در دیدار با حسن رشید العبایجی دبیرکل آستان مقدس حسینی گفت: به این مکان مقدس آمدیم تا برای کشورمان دعا کنیم که در معرض تهدید قرار دارد.
وی افزود: همچنین سفر ما به استان‌های کربلا و نجف مقدس با هدف زیارت اماکن مقدسه و طلب صلح برای ونزوئلا و آمریکای جنوبی است که ونزوئلا در آن واقع شده است.
آنبیال تاکید کرد: با استانداران کربلا و نجف با هدف تقویت روابط میان دو کشور عراق و ونزوئلا دیدار کردم.
از سوی دیگر دبیرکل آستان مقدس حسینی در این دیدار، با استقبال از حضور سفیر ونزوئلا، گفت: مردم آمریکای لاتین به ویژه کشورهای حوزه کارائیب، مردمانی با دل‌های پاک و احساسات صادق هستند.
مردم ونزوئلا نیز دارای تاریخی روشن و درخشان در حمایت از حق و ملت‌های مظلوم هستند.
این در حالی است که نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا پنجشنبه گفت که کشورش پنج هزار موشک ضدهوایی روسی برای مقابله با نیروهای آمریکایی در دریایی کارائیب در اختیار دارد.