خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی وزیر خارجه ترکیه با همتایان مصری و اردنی

مهر | بین‌الملل | جمعه، 02 آبان 1404 - 18:53
وزیر خارجه ترکیه در تماس‌های جداگانه تلفنی با بدر عبدالعاطی و ایمن الصفدی، وزرای خارجه مصر و اردن گفتگو کرد.
خارجه،تركيه،وزراي،غزه،بس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در تماس‌های جداگانه تلفنی با بدر عبدالعاطی و ایمن الصفدی، وزرای خارجه مصر و اردن گفتگو کرد.
برخی منابع در وزارت خارجه ترکیه خبر دادند که فیدان با عبدالعاطی و الصفدی درباره تلاش‌های جاری برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه گفتگو کرد.
بنا بر اعلام این منابع، اقدامات انجام شده برای دائمی کردن آتش بس در غزه، محور دیگر گفتگوی تلفنی این وزرای خارجه بوده است.
گفتنی است که چندی قبل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خبر داد که تل آویو و جنبش حماس از طریق مذاکرات غیر مستقیم میان دو طرف در شرم الشیخ با مشارکت ترکیه، مصر و قطر و نظارت آمریکا بر سر مرحله اول طرح واشنگتن برای آتش بس و تبادل اسیران به توافق رسیدند.