خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف باور نکردنی قهرمان المپیک

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 02 آبان 1404 - 11:59
پس از حذف ناهید کیانی، آرین سلیمی، دارنده مدال طلای المپیک، نیز با شکست ناباورانه برابر حریف اوکراینی از دور رقابت‌های قهرمانی جهان کنار رفت تا روز بد تکواندوی ایران کامل شود.
شكست،نتيجه،تكواندوي،سليمي،راند،خورد

باشگاه خبرنگاران جوان - در ادامه رقابت‌های روز نخست تکواندوی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در ووشی چین، آرین سلیمی، نماینده وزن ۸۷+ کیلوگرم ایران و دارنده مدال‌های طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس و برنز جهان ۲۰۲۳، در مرحله یک‌هشتم نهایی برابر آندری هاربر از اوکراین به میدان رفت و در پایان با نتیجه دو بر یک شکست خورد و خیلی زود از دور رقابت‌ها کنار رفت.
سلیمی در راند نخست این مبارزه در شرایطی که پنج بر یک پیش بود در نهایت با نتیجه شش بر شش شکست خورد.
دارنده مدال طلای المپیک در راند دوم بدون اشتباه ظاهر شد و با نتیجه سه بر یک به برتری رسید تا کار به راند سوم و نهایی کشیده شود.
در راند سوم در شرایطی که انتظار می‌رفت سلیمی به‌راحتی حریفش را شکست بدهد، برابر حریف نه‌چندان مطرح اوکراینی چهار بر سه شکست خورد تا خیلی زود از دور رقابت‌ها کنار برود.
سلیمی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس مقابل دنیل گویکوچه‌آ از کوبا با نتیجه دو بر صفر به برتری رسید.
پیش از این ناهید کیانی، چهره شاخص و عنوان‌دار تکواندوی ایران، پس از شکست حریف اوکراینی، مقابل فیث دایلون از آمریکا با نتیجه دو بر صفر شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
به این ترتیب در روز نخست رقابت‌های تکواندوی قهرمانی جهان دو چهره شاخص تکواندوی ایران که شانس‌های اصلی کسب مدال طلا بودند با نمایشی ضعیف حذف شدند.