خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده دوومیدانی ایران در دور مقدماتی حذف شد

مهر | ورزشی | جمعه، 02 آبان 1404 - 11:12
نماینده ایران در دور مقدماتی دو ۴۰۰ متر بامانع با ثبت رکورد ۵۶.۸۶ ثانیه ضمن ارتقای رکورد شخصی از صعود به فینال بازماند.
ركورد،بحرين،ثانيه،ماده

به گزارش خبرنگار مهر از بحرین، در دومین روز از مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۵ جوانان بحرین، امیر عسگری از ساعت ۹:۵۲ دقیقه به وقت محلی در گروه دوم دور مقدماتی ماده ۴۰۰ متر بامانع در ورزشگاه ملی بحرین با حریفانی از هنگ کنگ، سریلانکا، چین تایپه، مالزی و تایلند به رقابت پرداخت و با ثبت رکورد ۵۶.۸۶ ثانیه ضمن ارتقای ۲ ثانیه‌ای رکورد شخصی از صعود به فینال بازماند و نهم شد.
بهترین رکورد شخصی عسگری ۵۸.۰۹ ثانیه بوده است.
سوک واخانا زازینی از آفریقای جنوبی با ثبت ۴۸.۸۴ ثانیه و تاجیو گوتو از ژاپن به ترتیب رکوردداران جهانی و آسیایی این ماده در این رده از ماده ۴۰۰ متر بامانع هستند.