خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه تولید «نیکان و بچه غول» پس از پنج سال از سر گرفته شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 09:46
رحمان رضایی از به راه افتادن ادامه تولید فیلم سینمایی خود پس از انتظار پنج ساله گفت.
نيكان،بچه،رحمان،غول،رضايي،جوان

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
رحمان رضایی تهیه کننده و کارگردان سینما در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید «نیکان و بچه غول» گفت: با درخواستی که به فارابی با هدف در اختیار گذاشتن تجهیزات فنی برای انجام کار‌های جلوه‌های ویژه این فیلم داده بودیم، موافقت شد و پس از پنج سال انتظار، برای رسیدن به نسخه نهایی، بقیه تولید را انجام می‌دهیم.
«نیکان و بچه غول» به کارگردانی رحمان رضایی، نویسندگی افسر شایگان و تهیه‌کنندگی رحمان رضایی و حبیب الهیاری است.
بازیگران این فیلم رامبد جوان، ویشکا آسایش، انوشیروان ارجمند، صالح میرزاآقایی، علی خلج، اسدالله یکتا، فرامرز روشنایی، علیرضا خمسه، شقایق فراهانی هستند.
در خلاصه داستان «نیکان و بچه غول» آمده: پسربچه‌ای به نام نیکان به همراه خانواده خود برای تفریح به دامنه کوه دماوند می‌روند.
اما نیکان به درون گودالی می‌افتد و با دنیایی اسرارآمیز مواجه شده و در این دنیا با بچه غولی به نام خوخو آشنا می‌شود.
انتهای پیام/