خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود درویشی به نیمه نهایی در دو ی ۱۰۰ متر

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 01 آبان 1404 - 11:18
نماینده ایران در دوی ۱۰۰ متر با ثبت رکورد ۱۱:۰۳ ثانیه به مرحله نیمه نهایی مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین راه یافت.
مسابقات،ركورد،ثانيه،درويشي،رقابت،مرحله

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین از امروز (پنجشنبه) ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح در ورزشگاه ملی بحرین آغاز شد و محمدحسن درویشی در ماده ۱۰۰ متر نخستین نماینده ایران بود که در این مسابقات به رقابت پرداخت.
درویشی در مرحله مقدماتی و دوی ۱۰۰ متر و در گروه اول به رقابت با حریفانی از ماکائو، عمان، هنگ کنگ، جمهوری دموکراتیک تیمور شرقی (لسته)، پاکستان و ترکمنستان پرداخت و با ثبت ۱۱:۰۳ ثانیه به مرحله نیمه نهایی این مسابقات صعود کرد.
در این ماده ۳۲ ورزشکار در چهار گروه به رقابت پرداختند و بهترین رکورد در این مسابقات متعلق به لین ژیا اووهای از چین با ۱۰:۵۶ ثانیه است و بهترین رکورد درویشی پیش از این مسابقات رکورد ۱۰:۷۶ ثانیه بوده است.
رکورد جوانان آسیا و جهان در اختیار سوراتو شیمیزو از ژاپن با ثبت زمان ۱۰:۰۰ ثانیه است.
همچنین مرحله نیمه نهایی این مسابقات ساعت ۱۷:۴۵ دقیقه امروز برگزار می‌شود.
در دیگر رقابت‌ها نیز امروز هستی نوروزی در دور مقدماتی دو ۴۰۰ متر و صبا عزت آبادی در فینال پرتاب وزنه ساعت ۱۸ به مصاف رقبا خواهند رفت.