خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح ساختار بودجه باید در مجلس تصویب می‌شد/ دولت تخلف کرده است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 09:11
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه اصلاح ساختار بودجه باید در مجلس تصویب و تبدیل به قانون می‌شد و سپس دولت آن را اجرایی می‌کرد اما متأسفانه این اقدام صورت نگرفت.
بودجه،ساختار،اصلاح،مجلس

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اصلاح ساختار بودجه، گفت: متأسفانه دولت، مجلس را از فرآیند اصلاح ساختار بودجه حذف کرد و کنار گذاشت.
چرا که قرار بود دولت ظرف چهار ماه لایحه اصلاح ساختار بودجه را به مجلس ارائه کند اما این اقدام را انجام نداد.
وی افزود: در واقع دولت به جای تهیه لایحه اصلاح ساختار بودجه، ۹ بسته را آماده کرده و گزارش خود را در شورای هماهنگی اقتصادی قوا هم ارائه کرده‌اند و عملاً نظر مجلس دیگر در این باره اثرگذار نخواهد بود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: در واقع دولت تخلف کرده است چرا که باید لایحه اصلاح ساختار بودجه را تهیه می‌کرد و ابتدا در مجلس تصویب و تبدیل به قانون می‌شد و سپس آن را اجرایی می کرد اما متأسفانه این اقدام را انجام نداده است.