خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 29 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعطای وام ۲۰۰ میلیونی برای مسکن دانشجویان علوم پزشکی

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 29 مهر 1404 - 12:13
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر، برای خوابگاه متأهلین حداقل ۱۰۰ نفر در نوبت هستند.
خوابگاه،دانشجويي،دانشجويان،پزشكي،معاون،فرهنگي

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حبیبی معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران هزار تخت خوابگاهی اجاره کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر برای خوابگاه متأهلین حداقل ۱۰۰ نفر در نوبت هستند.
معاون دانشجویی و فرهنگی افزود: با توجه به اجاره‌های سنگین، به متأهلین وام ودیعه مسکن پرداخت می‌کنیم که این وام در تهران تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان اعطا می‌شود.
وی ادامه داد: از رسانه‌ها و مردم درخواست همکاری دارم.
نهضتی آغاز کرده‌ایم تا با کمک مردم، شرایط اسکان دانشجویان بهبود یابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: درحال حاضر با افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت مواجهیم.
نمی‌توان اجرای برنامه را متوقف کرد، حتی اگر پیش‌بینی خوابگاه نشده باشد.
وی افزود: دانشجویان نیز همین مطالبه را دارند؛ وقتی ظرفیت بالا می‌رود، منابع نیز باید افزایش یابد و خوابگاه از نخستین نیازهاست.
ما در کلاس درس هم مشکل داریم به والدین دانشجویان اعلام می‌کنیم که ما هیچ کوتاهی نخواهیم کرد و حتی نخواهیم گذاشت کیفیت آموزش پزشکی آسیب ببیند.