خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 28 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بندر ایلات دست به دامان مصر شد

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مهر 1404 - 17:29
رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که بندر ایلات این رژیم از مصر درخواست کمک کرده است تا انصارالله را برای توقف شلیک موشک به این بندر و شهر تحت فشار قرار دهد.
بندر،كانال،ايلات،سوئز،عبري،روزنامه،تماس،آمريكا،اعلام

به گزارش مشرق، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت و روزنامه اقتصادی صهیونیستی کالکالیست اعلام کردند، علی‌رغم آتش‌بس، اما بندر ایلات به دلیل هدف قرار گرفتن کانال سوئز توسط انصارالله و هراس کشتی‌هایی که به این بندر می‌آیند و از آن خارج می‌شوند، همچنان ضرر می‌دهد.
روزنامه‌های عبری فاش کردند که مقامات این بندر در روزهای اخیر با سفارت آمریکا در اراضی اشغالی تماس گرفته‌ و همچنین درخواست تماس با دولت مصر برای فشار بر انصارالله را داشته‌اند.
یدیعوت آحارونوت گزارش داد که علی‌رغم اعلام پایان جنگ و آتش‌بس، بندر ایلات هنوز به حالت عادی بازنگشته است، زیرا تهدیدهای انصارالله همچنان ادامه دارد.
این روزنامه افزود که اگرچه انصارالله اعلام کرده‌اند تا زمانی که توافق بین حماس و رژیم صهیونیستی برقرار باشد، به شلیک به اراضی اشغالی ادامه نخواهند داد، اما آنها متعهد به توقف حملات به کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور می‌کنند، نشده‌اند.
این روزنامه عبری اعلام کرد که انصارالله پیش از این تهدید کرده بود که هر شرکت کشتیرانی که بدون اجازه آنها از کانال سوئز عبور کند، کشتی‌هایش را در هر کجای دنیا، حتی دور از خاورمیانه، هدف قرار خواهد داد.
در پی این تهدید علیه کانال، بندر ایلات که توسط شرکت کشتیرانی پفائو اداره می‌شود، از نوامبر ۲۰۲۳ تقریباً به طور کامل بسته شده و درآمد آن ۸۰ درصد کاهش یافته است.
رسانه‌های عبری تصریح کردند، از آنجا که بیانیه‌ای از سوی انصارالله برای توقف حملات خود به کشتی‌ها صادر نشده است، شرکت‌های کشتیرانی بین‌المللی از عبور از کانال سوئز و رسیدن به بندر ایلات یا کشورهای عربی خودداری می‌کنند.
در همین زمینه، کالکالیست گزارش داد که مقامات بندر ایلات با سفارت آمریکا تماس گرفته‌اند و درخواست کرده‌اند که موضوع کانال سوئز در توافق‌نامه‌ای که تحت نظارت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امضا شده است، گنجانده شود.
آنها همچنین با اداره ناوبری دریایی تماس گرفته‌اند تا از نهادهای بین‌المللی برای رفع تهدید انصارالله علیه این خط دریایی مهم درخواست کمک کنند.
روزنامه عبری افزود که اداره بندر ایلات از این موضوع راضی نیست و به دنبال برقراری ارتباط با مصر، مالک کانال سوئز است.
این بندر امیدوار است که مصری‌ها با کشورهای عربی و آمریکا همکاری کنند تا انصارالله را تحت فشار قرار دهند و آنها را متقاعد کنند که محاصره دریایی را لغو کنند.