خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 28 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الاعرجی: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان عراق برای حمله به ایران را ندارد

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مهر 1404 - 16:52
مشاور امنیت ملی عراق با تاکید بر اینکه دولت عراق کاملا به توافق امنیتی با ایران پایبند است، گفت: بغداد بارها تاکید کرده که اجازه نخواهد داد از آسمانش علیه ایران استفاده شود.
عراق،ايران،امنيت،سفر،تاكيد،منطقه،اقليم،كردستان

به گزارش مشرق، «قاسم الاعرجی» که به تهران سفر کرده است، عصر امروز دوشنبه (۲۸ مهرماه) پس از دیدار با «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری، گفت: اجلاس شرم‌الشیخ هشدار روشنی بود که منافع کشورهای منطقه تامین نمی‌شود، درباره غزه تاکید ما بر بازسازی آن است چراکه منطقه از این تجاوزات آسیب دیده و زمان به پایان رسیدن آن فرارسیده است.
مشاور امنیت ملی عراق با قدردانی از میزبانی ایران در این سفر، افزود: این سفر در پاسخ به سفر آقای لایجانی به بغداد انجام شد و ما از روابط ممتاز میان ایران و عراق بسیار خرسندیم، و معتقدیم که تمام مشکلات باید با بهره‌گیری از روابط دیپلماتیک حل شود.
وی اضافه کرد: در این دیدار روابط تجاری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بین دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، همچنین به موضوع امنیت مرزها تاکید شد و این اجازه نخواهیم داد هیچ کشوری از مرزهای ما سوءاستفاده کند.
در این دیدار همچنین بر ثبات منطقه تاکید شد و اینکه نباید اجازه دهیم برخی طرف‌ها امنیت منطقه را دچار اختلال کنند.
الاعرجی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره توافق میان ایران و عراق، گفت: دولت عراق کاملا به توافق امنیتی که بین ایران و عراق منعقد شده پایبند است.
همچنین مسعود بارزانی (رئیس اقلیم کردستان عراق) به این توافقات پایبند است و اجازه نخواهند داد کشوری بخواهد خاک عراق، خاک اقلیم کردستان، یا ایران را تهدید کند.
مشاور امنیت ملی عراق یادآور شد: این موضوع با حضور آقای ریبر احمد (وزیر داخلی دولت اقلیم کردستان) مورد تاکید قرار گرفت.
ادامه دارد..