خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار انتحاری در بغداد سه کشته برجای گذاشت

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 00:15
حداقل سه نفر در جریان انفجار انتحاری در جنوب غربی بغداد، پایتخت عراق کشته شدند.
عراق،انفجار،تروريستي،نزديكي،بغداد،غربي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دو انفجار پیاپی حسینیه‌ای در جنوب غربی بغداد را لرزاند و طی آن دست کم ۳ نفر کشته شدند.
گفته شده در نتیجه این انفجار در منطقه المعالف در جنوب غربی عراق، حداقل ۲۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند.
به گفته منابع محلی، انفجار مذکور بر اثر عملیات تروریستی دو فرد انتحاری در نزدیکی حسینیه ابولفضل العباس بغداد به وقوع پیوسته است.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته‌اند.
با وجود شکست داعش در عراق طی دو سال گذشته، هم چنان عناصری پراکنده و وابسته به این گروه تروریستی اقدامات خرابکارانه و ضدانسانی خود را در شهرهای مختلف عراق دنبال می‌کنند و از جمله دو هفته پیش نیز انفجار یک بمب در نزدیکی شهر نفت‌خیز «کرکوک» به کشته شدن دستکم چهار نیروی پلیس عراق منجر شد.
داعش خود را گروهی جهادی معرفی می‌کرد که به‌دنبال ایجاد یک حکومت و دولت به اصطلاح چندملیتی اسلامی مبتنی بر شریعت بود.
این گروه، انشعاب و باقی‌مانده از القاعده عراق بود که پس از حمله آمریکا برای سرنگونی صدام به عراق پدید آمده بود.