خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودداری سعودی‌ها از پذیرش تعهدات در چارچوب توافقنامه استکهلم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 00:10
یک منبع در دولت نجات ملی یمن از کارشکنی هیئت ائتلاف متجاوز سعودی در نشست‌ها در چارچوب توافقنامه استکهلم خبر داد.
هيئت،دولت،خودداري،نجات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن پس از پایان نشست‌های سه جانبه (جنبش انصار الله، دولت مستعفی و هیئت سازمان ملل) بر روی عرشه کشتی سازمان ملل در دریای سرخ وارد الحدیده شد.
یک منبع در دولت نجات ملی گفت: هیئت ائتلاف متجاوز سعودی از ارائه نقشه مناطق مین گذاری شده در بخش تحت سیطره‌اش خودداری کرد، در حالی که هیئت ما آماده ارائه این نقشه‌ها بود.
ما همچنین آمادگی خود را برای تخلیه مناطق مذکور در توافق بازآرایی نیرو‌ها از خودرو‌های زرهی اعلام کردیم، ولی طرف مقابل از پذیرش این مورد نیز خودداری کرد.
انتهای پیام/