سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توریست آمریکایی: سفر به ایران، دیدم رو نسبت به دنیا عوض کرد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 26 مهر 1404 - 04:24
ايران،”،تصويري،مردمي

به گزارش مشرق، رسام مدیا ویدئویی از یک توریست آمریکایی درباره سفر به ایران منتشر کرد.
بن هرشکوویتز، بعد از سفرش به ایران می‌گوید آن‌چه دیده، هیچ شباهتی به تصویری که رسانه‌ها از ایران می‌سازند ندارد، سرزمینی پر از تاریخ، تنوع و مردمی که با مهربانی‌شان دلش را بردند.
”ایران قدیمی‌ترین کشور جهان و پر از فرهنگ، تاریخ و غذاست، می‌تونید بارها و بارها برگردید و هر بار چیز تازه‌ای ببینید.”
”ایرانی‌ها صمیمی‌ترین و مهمان‌نوازترین مردمی هستند که تا حالا دیدم، اون‌ها فوق‌العاده تحصیل‌کرده هستند و صحبت‌کردن باهاشون خیلی جذابه.”
”فکر می‌کنم سفر به ایران طرز فکر خیلی از آدم‌ها رو درباره‌ی دنیا عوض می‌کنه، چون اون‌جا کشوری رو تجربه میکنی که با تصویری که رسانه‌ها نشون میدن کاملاً تفاوت داره.”
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.