سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارنظر چین درباره دیدار احتمالی پوتین و ترامپ

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 25 مهر 1404 - 13:29
سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (جمعه) در اظهارنظری درباره دیدار احتمالی رهبران روسیه و آمریکا در مجارستان گفت پکن از تمام تلاش‌ها برای حل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین حمایت می‌کند.
ريانووستي،اوكراين،خبرنگاران،بحران،فصل

به گزارش مشرق، «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت: «پکن از تمام تلاش‌ها برای پیشبرد حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین حمایت و از حفظ تماس‌ها بین روسیه و ایالات متحده، بهبود روابط بین مسکو و واشنگتن و کمک به دستیابی به حل و فصل سیاسی بحران اوکراین استقبال می‌کند.»
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی همچنین درباره وضعیت خبرنگاران در میدان جنگ نیز گفت: «چین همواره با آزار و اذیت روزنامه‌نگاران به دلیل کارشان مخالفت کرده و خواستار تضمین امنیت شخصی روزنامه‌نگاران سازمان‌های خبری به منظور جلوگیری از بروز حوادث برای آنها در آینده است.»
روز پنجشنبه، «ایوان زویف» خبرنگار خبرگزاری ریانووستی در منطقه زاپوروژیا حین انجام یک ماموریت خبرنگاری کشته شد و «یوری وویتکویچ» خبرنگار جنگی نیز به شدت زخمی گردید.