خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بقایی: ایران آماده مساعدت برای کاهش تنش بین پاکستان و افغانستان است

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 24 مهر 1404 - 16:46
سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز خرسندی از برقراری آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان، بر لزوم حل و فصل اختلافات از طریق دیپلماسی تاکید کرد.
تاكيد،كشور،بقايي،تنش،سخنگوي،ابراز

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از برقراری آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان، بر ضرورت شروع فوری گفتگو بین طرفین با هدف کاهش تنش، توقف کامل درگیری و حل و فصل اختلافات از طریق دیپلماسی تاکید کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با تاکید بر اهمیت احترام متقابل نسبت به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی هر دو کشور، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای هرگونه مساعدت به منظور حفظ آرامش و کاهش تنش بین دو کشور همسایه و مسلمان اعلام کرد.
بقایی با ابراز تأسف و نگرانی شدید از آسیب‌دیدن مردم و غیرنظامیان دو کشور از ناحیه درگیری‌های نظامی، بر ضرورت اقدام مؤثر از جمله تقویت همکاری‌های چندجانبه و منطقه‌ای برای پیشگیری و مقابله با تروریسم تاکید کرد.