اپل جای پایش در چین را محکم کرد
اپل با تقویت سرمایهگذاریهای خود در چین، جای پایش را در این بازار کلیدی محکمتر کرد و آماده پیشفروش آیفون ایر شد.

به گزارش مشرق، شرکت آمریکایی اپل قصد دارد سرمایهگذاریهای خود در چین را افزایش داده و سطح همکاری با این کشور را ارتقا دهد.
همچنین، گوشی جدید این شرکت، آیفون ایر، بهزودی در چین برای پیشسفارش در دسترس قرار خواهد گرفت.
به گزارش وزارت صنعت چین، تیم کوک، مدیرعامل اپل، امروز چهارشنبه در پکن با لی لیچنگ، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین، دیدار و در جریان این دیدار اعلام کرد که شرکتش قصد دارد سرمایهگذاریهای خود را در چین تقویت کرده و همکاریهای خود با این کشور را گسترش دهد.
این اظهارات در قالب خلاصهای رسمی از سوی وزارت صنعت چین منتشر شده است.
اپل که تولیدکننده گوشیهای آیفون است، قصد دارد با افزایش سرمایهگذاریهای خود در آمریکا تا سقف ۶۰۰ میلیارد دلار طی چهار سال آینده، از پرداخت تعرفههای گمرکی آمریکا بر صادرات خود از کشورهایی مانند چین و هند جلوگیری کند.
وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین در این دیدار به کوک گفت که پکن امیدوار است اپل به بررسی و توسعه بازار چین ادامه دهد و تاکید کرد که چین به تقویت محیط کسبوکار مناسب برای شرکتهای خارجی، از جمله اپل، ادامه خواهد داد.
وزارت صنعت چین در این خلاصه جزئیاتی از میزان سرمایهگذاری پیشبینیشده ارائه نکرده است.
تیم کوک نیز در پلتفرم ویبو، معادل چینی توییتر، اعلام کرد که در جریان سفر این هفته خود به چین، از فروشگاه اپل در شانگهای بازدید کرده و با توسعهدهندگان بازیهای چینی و طراح عروسک مشهور «لابوبو» دیدار داشته است.
او همچنین تاکید کرد که گوشی آیفون ایر به زودی در چین برای پیشسفارش در دسترس قرار خواهد گرفت، پس از آنکه وزارت صنعت مسیر را برای پشتیبانی اپراتورهای اصلی تلفن همراه از قابلیت eSIM هموار کرده است.