خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 23 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاتس: تخریب تونل‌های حماس بزرگترین چالش اسرائیل خواهد بود

اعتماد | همه | چهارشنبه، 23 مهر 1404 - 20:46
وزیر جنگ اسرائیل تهدید کرده است که این رژیم به هرگونه نقض خط زرد در غزه فورا پاسخ خواهد داد.
صهيونيستي،رژيم،حماس،غزه،جنگ،صهيونيست،ادعا

کد خبر: 742004 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۳ ۲۰:۴۵:۳۶
«اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) ادعا کرد به هرگونه تجاوز به حریم هوایی در نزدیکی خط زرد، فورا پاسخ داده خواهد شد.
به گزارش ایسنا، خط زرد، بخشی از غزه است که نظامیان رژیم صهیونیستی به پشت آن‌ عقب‌نشینی کرده‌اند.
کاتس پیش از این ادعا کرده بود تونل‌های نوار غزه، تخریب خواهند شد و بزرگترین چالش اسرائیل پس از بازگشت اسرا، تخریب تمام تونل های حماس در غزه خواهد بود.
امروز همچنین «یوآف گالانت» وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی و عضو کنست (پارلمان) مدعی وقت کشی جنبش حماس در مسیر توافق آتش‌بس و تبادل اسرا شد.
وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد: جنگ باز از سر گرفته خواهد شد؛ چراکه حماس وقت تلف می‌کند.
رژیم صهیونیستی به بهانه عدم تحویل چند جسد اسیر صهیونیست، کارشکنی‌های گسترده‌ای را در توافق غزه مبنی بر کاهش گسترده کمک‌ها و عدم گشودن گذرگاه رفح آغاز کرده است.
در حالی که جنبش حماس بر اساس توافقات انجام شده عمل کرده و تمامی اسیران زنده صهیونیست و چندین جسد را تحویل داده است، اما رژیم صهیونیستی برای کارشکنی خود جهت عدم گشودن گذرگاه رفح طی فردا این بهانه را مطرح کرده است که حماس سایر اجساد اسیران صهیونیست را تحویل نداده است.