خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 23 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیرترین ایرباس A300 فعال جهان در ایران بازنشسته شد +فیلم

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 22:58
بر اساس اعلام رسمی صبح امروز شرکت هواپیمایی ایران‌ایر، هواپیمای قدیمی ایرباس A۳۰۰B۴-۲۰۳ این شرکت با رجیستر EP-IBG که بیش از ۴۱ سال عمر دارد، پس از چهار دهه پرواز، برای همیشه از ناوگان «هما» خداحافظی کرد.
ايرباس،بازمانده،هواپيما،پرواز،نسل

به گزارش مشرق به نقل از صفحه اخبار رسمی پرواز و هوانوردی، ایران به طور رسمی با آخرین بازمانده فعال نسل اول ایرباس خداحافظی کرد.
این هواپیما در اربعین امسال آخرین پرواز مسافربری خود را در مسیر نجف – تهران انجام داد و از آن زمان در وضعیت استندبای قرار داشت.
سرانجام، صبح امروز با اعلام رسمی، این پرنده کهنه‌کار رسماً بازنشسته شد.
این هواپیما که در سال ۱۹۸۴ ساخته شده است، پس از چهار دهه پرواز بر فراز آسمان‌ها و جابه‌جایی میلیون‌ها مسافر، اکنون آماده ورود به دوران بازنشستگی خود است.
«براوو گلف» آخرین بازمانده نسل نخست ایرباس A۳۰۰ در جهان به شمار می‌رفت و ادامه فعالیت آن در ناوگان هما، این هواپیما را به پرنده‌ای کم‌نظیر در صنعت هوانوردی امروز تبدیل کرده بود.
این هواپیمای ابتدا در سال ۲۰۰۶ با رجیستر EP-MDA وارد ایران شد و به ناوگان ایران‌ایرتور پیوست.
سپس از سال ۲۰۰۹ با رجیستر کنونی EP-IBG به هما منتقل شد و تا واپسین روزهای فعالیتش، آخرین بازمانده نسل نخست ایرباس A۳۰۰ در جهان بود.