خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح استیضاح وزیر کشاورزی در مجلس رسیدگی شود

مهر | سیاسی | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 14:23
یک نماینده مجلس گفت: حدود ۵۳ نفر از نمایندگان، طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را امضا کردند و تقدیم هیئت رئیسه شده و باید به کمیسیون تخصصی ارجاع شود.
طرح،هيئت،محو،استيضاح

به گزارش خبرنگار مهر، سیدنجیب حسینی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۲۲ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: حدود ۵۳ نفر از نمایندگان، طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را امضا کردند و تقدیم هیئت رئیسه شده و بیش از سه هفته از این طرح می‌گذرد.
این سوال وجود دارد که به چه دلیل تاکنون هیئت رئیسه این طرح استیضاح را به کمیسیون تخصصی ارجاع نداده است.
نماینده مردم مینودشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت جهاد امروز در بدترین وضعیت خود قرار دارد، اظهار کرد: گوشت قرمز از سفره مردم کاملاً محو شده و گوشت سفید هم در حال محو شدن است.