خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل فراکسیون شرق کشور در مجلس؛ پژمانفر رئیس شد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 14:23
فراکسیون شرق کشور در مجلس شورای اسلامی با حضور ۶۰ نماینده تشکیل و اعضای هیئت رئیسه آن مشخص شد.
فراكسيون،عنوان،كشور،شرق،خراسان،مناطق،مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، فراکسیون شرق کشور در مجلس شورای اسلامی با حضور ۶۰ نماینده تشکیل شد که ۱۴ نفر به عنوان اعضای هیئت مرکزی این فراکسیون انتخاب شدند.
حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر به عنوان رئیس، فداحسین مالکی به عنوان نایب رئیس اول، مجید دوستعلی به عنوان نایب‌ رئیس دوم، مصطفی نخعی به عنوان دبیر اول، سید عبدالکریم هاشمی به عنوان دبیر دوم و هادی قوامی به عنوان سخنگوی این فراکسیون انتخاب شدند.
گفتنی است، فراکسیون شرق کشور شامل استان‌های گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، سمنان و هرمزگان است.
نخستین برنامه این فراکسیون پس از پایان هفته سرکشی نمایندگان در حوزه انتخابیه، برگزاری جلسه‌ای با حضور استانداران ۸ استان یاد شده در مجلس خواهد بود.
فلسفه اصلی تشکیل فراکسیون شرق کشور، جبران عقب‌ماندگی‌های این مناطق در زمینه توسعه‌یافتگی نسبت به سایر مناطق کشور است.
نمایندگان عضو این فراکسیون تلاش دارند از ظرفیت مجلس، دولت و نیز دلسوزان توسعه شرق کشور بهره بگیرند تا سطح توسعه‌یافتگی این مناطق افزایش یابد.