خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت دلار به کانال ۱۰۹ هزار تومان

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 12:53
پس از چند هفته نوسان‌های سنگین ارزی و عبور نرخ‌ها از مرز روانی ۱۱۰ هزار تومان، دلار سرانجام در بازار تهران به کانال ۱۰۹ هزار تومان بازگشت.
تومان،نرخ،دلار،بازار،كانال،هفته

به گزارش مشرق؛ قیمت دلار در بازار آزاد امروز (سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴) برای نخستین‌بار پس از چند هفته نوسان سنگین، به کانال ۱۰۹ هزار تومان بازگشت.
این در حالی است که طی هفته‌های گذشته نرخ دلار در مقاطعی تا ۱۱۷ هزار تومان نیز پیش‌روی کرده بود.
مشاهدات میدانی از صرافی‌های خیابان فردوسی نشان می‌دهد نرخ خرید اسکناس آمریکا در محدوده ۱۰۹ هزار تومان و نرخ فروش آن در سطح ۱۰۹ هزار و ۵۰۰ تومان تثبیت شده است.
هم‌زمان، در بازار هرات نیز دلار در معاملات صبح امروز تا ۱۰۸ هزار تومان پایین آمده و به گفته معامله‌گران، کاهش نرخ حواله درهم به محدوده ۲۹ هزار و ۹۵۰ تومان عامل اصلی این عقب‌نشینی بوده است.
فعالان بازار ارز می‌گویند این سطح جدید، کم‌سابقه‌ترین نرخ دلار در چهار هفته اخیر است و بازگشت آن به کانال ۱۰۹ هزار تومان تحت تأثیر افزایش عرضه در بازار متشکل ارزی و افت نسبی تقاضای سوداگری در بازارهای مرزی رخ داده است.
به گفته یکی از صرافان فردوسی، «بازار فعلاً در وضعیت سکون قرار دارد؛ نه خریدار جدی وارد می‌شود و نه فروشنده عجله دارد.
همه منتظرند ببینند بانک مرکزی با نرخ عرضه ارز در روزهای آینده چه می‌کند.»
با این حساب، دلار تهران امروز پس از چند هفته نوسان بی‌سابقه، دوباره به کانال ۱۰۹ هزار تومان بازگشته و در صرافی‌ها با نرخ ۱۰۹ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود.