خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میرغضنفری: امنیت امروز مرهون خون شهدا است

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 12:41
رشت -فرماندار رشت امنیت، آرامش و آسایش امروز ذا مرهون خون شهدا دانست و گفت: شهدا با گذشت و فداکاری این رهاورد عظیم را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند.
شهدا،رونمايي،ايثار،فرماندار،رشت،خون،جنگ

به گزارش خبرنگار مهر، سید اسماعیل میرغضنفری ظهر سه‌شنبه در آئین رونمایی از ۳ عنوان کتاب و یک پادکست شهدای مدافع سلامت اظهار کرد: ایثار و شهادت بن‌مایه فرهنگی جامعه اسلامی است.
وی گفت: این کتاب‌ها که امروز رونمایی خواهد شد یادآور رشادت‌های بزرگ مردانی است که با ایثار و از خودگذشتگی از جان خویش گذشتند تا این آب و خاک به دست بیگانگان نیافتد.
فرماندار رشت تصریح کرد: امروز اگر با هر نوع عقیده و تفکر سیاسی در زیر یک پرچم هستیم این نعمت را مدیون شهدا هستیم و باید به این ارزش‌ها مفتخر باشیم.
غضنفری افزود: امنیت، آرامش و آسایش امروز مرهون خون شهدا است که با گذشت و فداکاری این رهاورد عظیم را برای این سرزمین به ارمغان آوردند.
وی در ادامه گفت: نسلی که جنگ هشت ساله را ندیدند در جنگ دوازده روزه اخیر نمونه کوچکی از دلهره و اضطراب ناشی از این شرایط را از نزدیک حس کردند.
فرماندار رشت در پایان افزود: خون شهدا بار دیگر این انقلاب را بیمه نمود و دل‌ها را دوباره به هم نزدیک کرد تا بر اساس میثاق ملی در کنار یکدیگر باشیم و در راستای برون رفت از مسائل و مشکلات بکوشیم.