جهانگیر: یکی از متهمان پرونده فرزند «کاظم صدیقی» که با تودیع وثیقه آزاد شده بود، بازداشت شد؛ محاکمه متهمان با اتهام مشارکت در کلاهبرداری و ادعای نفوذ، از هفته آینده آغاز میشود
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری تأکید کرد: پرونده قضایی فرزند حجتالاسلام صدیقی از مواردی است که دستگاه قضایی با دقت و سرعت در دستور کار داشته و دارد.

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری تأکید کرد: پرونده قضایی فرزند حجتالاسلام صدیقی از مواردی است که دستگاه قضایی با دقت و سرعت در دستور کار داشته و دارد.
کد خبر: 741722 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۱۲:۱۸:۵۷
جهانگیر گفت: یکی از متهمان پرونده فرزند حجتالاسلام صدیقی که با تودیع وثیقه آزاد شده بود، بازداشت شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری تأکید کرد: پرونده قضایی فرزند حجتالاسلام صدیقی از مواردی است که دستگاه قضایی با دقت و سرعت در دستور کار داشته و دارد.
وی افزود: برای متهمین این پرونده به اتهام مشارکت در کلاهبرداری و همچنین ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی در ۱۷ شهریور امسال کیفرخواست صادر شد.
جهانگیر تصریح کرد: پرونده در تاریخ ۷ مهرماه سال ۱۴۰۴ از دادسرا به دادگاه صالحه ارسال شد و هفته آینده قرار است که در شعبه ۱۰۶۵ دادگاه عمومی تهران رسیدگی شود.
در این پرونده برای یک نفر از آنهایی که قبلا با قرار وثیقه و تودیع وثیقه آزاد شده بود مجددا با تشدید قرار، بازداشت شد.