خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی دومین بانک بزرگ آمریکا؛ قیمت‌ طلا در ۲۰۲۶ صعودی خواهد بود؟

اعتماد | همه | سه شنبه، 22 مهر 1404 - 11:12
بانک آو امریکا پیش‌بینی خود برای فلزات گران‌بها را افزایش داد و چشم‌انداز قیمت طلا در سال ۲۰۲۶ را به ۵۰۰۰ دلار در هر اونس بالا برد. این رقم در مقایسه با میانگین پیش‌بینی سایر بانک‌ها که حدود ۴۴۰۰ دلار در نظر گرفته شده، تفاوت قابل توجهی دارد.
طلا،دلار،آو،اونس،امريكا

بانک آو امریکا پیش‌بینی خود برای فلزات گران‌بها را افزایش داد و چشم‌انداز قیمت طلا در سال ۲۰۲۶ را به ۵۰۰۰ دلار در هر اونس بالا برد.
این رقم در مقایسه با میانگین پیش‌بینی سایر بانک‌ها که حدود ۴۴۰۰ دلار در نظر گرفته شده، تفاوت قابل توجهی دارد.
کد خبر: 741691 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۱۱:۱۰:۱۶
بانک آو امریکا پیش‌بینی خود برای فلزات گران‌بها را افزایش داد و چشم‌انداز قیمت طلا در سال ۲۰۲۶ را به ۵۰۰۰ دلار در هر اونس بالا برد.
این رقم در مقایسه با میانگین پیش‌بینی سایر بانک‌ها که حدود ۴۴۰۰ دلار در نظر گرفته شده، تفاوت قابل توجهی دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین، به گفته کارشناسان، بی‌ثباتی‌های سیاسی، تنش‌های مکرر آمریکا با چین و افزایش نرخ بهره در آمریکا، سرمایه‌گذاران را به سوی طلا که دارایی بدون بهره است، سوق می‌دهد.
طلا در تاریخ ۸ اکتبر برای نخستین بار در تاریخ از مرز ۴۰۰۰ دلار در هر اونس عبور کرد و دیروز با رسیدن به ۴۱۰۰ دلار، رکورد تازه‌ای ثبت کرد.
بانک آو امریکا با وجود پیش‌بینی روند صعودی، احتمال اصلاح قیمت کوتاه‌مدت را نیز مطرح کرده است.
بانک آو امریکا در یادداشتی اعلام کرد: «افزایش ۱۴ درصدی در تقاضای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۶، مشابه آنچه امسال شاهد بودیم، می‌تواند قیمت طلا را به ۵۰۰۰ دلار در هر اونس برساند.»
این پیش‌بینی نشان می‌دهد طلا همچنان به عنوان دارایی امن و پناهگاه سرمایه‌گذاری مورد توجه است و نوسانات بازار‌های جهانی می‌تواند فرصت‌ها و ریسک‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند.
همچنین، مقایسه با پیش‌بینی سایر بانک‌ها نشان می‌دهد که اختلاف دیدگاه‌ها در مورد روند بلندمدت طلا، بازتابی از عدم قطعیت اقتصادی و سیاسی جهانی است.