خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 21 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزت الرشق: غزه و مقاومت معادلات را تحمیل کردند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 21 مهر 1404 - 14:40
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد این غزه بود که نتانیاهو و اسرائیل را مجبور به پذیرش توافق کرد.
غزه،حماس،جنگ،صهيونيستي،مقاومت،فلسطين،رژيم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی حماس امروز دوشنبه تاکید کرد که غزه و مقاومت معادلات را تحمیل کردند و آن پایان جنگ و تبادل اسرا بود.
او افزود: پایداری مردم فلسطین و مقاومت در غزه، نتانیاهو را تسلیم کرد و او را مجبور به پذیرش چیزی کرد که طی دو سال جنگ ویرانگر پیوسته آن را رد کرده بود.
غزه توانست رژیم صهیونیستی را منزوی کند و پس از افشای حقیقت وحشیانه آن، آن را به یک منفور تبدیل کند.
این مقام حماس تاکید کرد که غزه افکار عمومی جهانی را علیه پروژه استعماری صهیونیستی متحد کرد و تهدید آن را برای صلح و امنیت بین‌المللی و ثبات منطقه آشکار ساخت.
ساعتی پیش همچنین حازم قاسم، سخنگوی حماس از اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تایید پایان جنگ اسرائیل علیه غزه استقبال کرد و از همه میانجیگران که شامل مصر، ترکیه، آمریکا و قطر می‌شوند خواست تا رفتار رژیم تروریستی اسرائیل را زیر نظر داشته باشند و اطمینان حاصل کنند که حملات به غزه از سر گرفته نشود.
منبع: فلسطین الیوم