خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 21 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار درباره واکسن تقلبی گارداسیل ۹ به فرم ویال

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 21 مهر 1404 - 13:47
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که واکسن گارداسیل ۹ ظرفیتی (Gardasil ۹) به فرم ویال فاقد مجوز ثبت و واردات است و تاکنون هیچ وارداتی از این نوع واکسن انجام نشده است.
غذا،دارو،برچسب،اصالت

به گزارش مشرق، براساس اعلام سازمان غذا و دارو، تمامی ویال‌های موجود از این واکسن در سطح عرضه، قاچاق محسوب می‌شوند و با توجه به حساسیت فرآورده و احتمال عدم رعایت زنجیره سرد، قابل استفاده نیستند.
سازمان غذا و دارو از معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواست در صورت مشاهده این فرآورده، اقدامات لازم را انجام داده و موضوع را در اسرع وقت به اداره کل مربوطه گزارش کنند.
همچنین تأکید شده است به‌منظور تشخیص واکسن اصلی ساخت شرکت MSD، از برچسب اصالت و کد ۱۶ رقمی زیر برچسب سیاه‌رنگ (scratch label) جهت تأیید اصالت محصول استفاده شود.
مسئولیت حسن اجرای این ابلاغیه بر عهده معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور است.