خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ویلموتس روی سکوها و ممانعت از ورود تماشاگران/ بانوی گزارشگر در ورزشگاه آزادی +تصاویر

فارس | برگزیده، ورزشی | دوشنبه، 24 تیر 1398 - 18:21
سرمربی تیم ملی بزرگسالان پیش از آغاز مسابقه از روی سکوها نظاره‌گر گرم کردن شاگردانش است.
استاديوم،ملي،تيم،سكوها،تماشاگران،بازيكنان،مسابقه،ورود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار دوستانه تیم‌های ملی امید و بزرگسالان ایران از ساعت 18:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
* تعدادی از هواداران علاقه‌مند به فوتبال امروز پشت درهای استادیوم آزادی حاضر شده و بی‌اطلاع از برگزاری بازی بدون تماشاگر قصد ورود به استادیوم را داشتند که با مخالفت مأموران مستقر در استادیوم مواجه شدند.
همچنین در ضلع شرقی استادیوم نیز تعدادی از تماشاگران قصد داشتند از روی نرده‌ها به هر شکل ممکن خود را به داخل ورزشگاه برساند که البته این اتفاق با ورود مسئولان برگزاری مسابقه و مأموران نیروی انتظامی رخ نداد واین تماشاگران به بیرون از استادیوم هدایت شدند.
* مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران روی سکوها مشغول تماشای گرم کردن بازیکنان تیمش است.
مشخص نیست آیا وی تصمیم دارد هنگام شروع مسابقه بازی را از روی سکوها تماشا کند یا روی نیمکت تیم ملی می‌نشیند.
* بازیکنان تیم امید با لباس یکدست سفیدرنگ و بازیکنان تیم ملی بزرگسالان با لباس سرمه‌ای مشغول گرم کردن هستند.
* تنها بانوی حاضر در استادیوم آزادی گزارشگر رادیو ورزش و گوینده صدای جمهوری اسلامی است که البته وی به برای ورود به داخل زمین هماهنگی‌هایی را انجام داد.
* اکبر محمدی سرپرست کمیته جوانان فدراسیون فوتبال، محمدرضا ساکت و مرتضی محصص از تماشاگران این مسابقه هستند که روی سکوها حضور دارند.
انتهای پیام/ا