خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 21 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش افزوده تولید گوشت دام و طیور ۱۵ میلیارد دلار است+فیلم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 21 مهر 1404 - 13:18
وزیر جهاد کشاورزی ارزش افزوده تولید گوشت دام و طیور در ایران ۱۵ میلیارد دلار اعلام کرد.
دام،طيور،وزير،جهاد،توليد،ايران،قزلجه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی درافتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته تهران ۱۴۰۴ گفت: صنعت دام و طیور کشور به نقطه‌ای رسیده که از نظر بهره‌وری و کیفیت جزء کشورهای برتر هستیم‌.
وی با بیان اینکه ایران در تولید گاو شیری و تولید شیر خام مقام دوم را داریم، افزود: در حال حاضر مرغداران با ضریب تبدیل ۱.۴ در حال رقابت هستند در حالی که یک دهه قبل این عدد رویایی بود.
نوری قزلجه ارزش افزوده تولید گوشت دام و طیور در ایران ۱۵ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این میزان ارزش افزوده نشان می‌دهد این صنعت از چه اهمیتی برخوردار است و حاکی از توانمندی ایران دارد.
در این مراسم تولیدکنندگان دام و طیور با اشاره به نبود نهاده‌های دام و طیور به وزیر جهاد اعتراض کردند و گفتند دام‌ها از گرسنگی در حال خوردن هم هستند.
آنها خطاب به وزیر عنوان کردند دو ماه است که خرید نهاده دام و طیور انجام شده و پول پرداخت شده اما محموله هنوز به دست دامدار و مرغدار نرسیده است.
وزیر در پاسخ، از معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی خواست به مشکلات دامداران و چالش آنها در تأمین نهاده‌های دامی رسیدگی کند
در حال تکمیل