خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 21 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کامران فانی به‌زودی مرخص می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 21 مهر 1404 - 12:18
کامران فانی که این روزها به دلیل مشکل فراموشی در بیمارستان بستری شده است، به‌زودی به مرخص می‌شود.
استاد،فاني،پزشكي،وزارت،تهران،فرهنگستان،ادب،ياري

علی یاری مدیر روابط عمومی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حال کامران فانی خبر داد و گفت: ایشان به جز عارضهٔ فراموشی، مشکل جسمی نگران‌کننده‌ای ندارد و به خاطر نیاز به بررسی‌های پزشکی بیشتر، با پیگیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری و هماهنگی وزارت بهداشت، به بیمارستانی در تهران منتقل شد.
وی افزود: هفتهٔ گذشته به همراه رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای جریزه‌دار، مدیر نشر اساطیر و فرزند استاد خرمشاهی به عیادت استاد فانی در سرای سالمندانی در کرج رفتیم‌.
مجموعهٔ قبلی که ایشان آنجا بود کارکنان مهربان و دلسوزی داشت و در حد مقدورات این مجموعه به استاد رسیدگی انجام می‌شد، اما به علت دوری راه و دسترسی به خدمات پزشکی موردنیاز، مقرر شد در تهران جای آبرومندی که متناسب با شان و خدمات مورد نیاز استاد فانی باشد.، برای پذیرایی از ایشان در نظر گرفته شود.
یاری ادامه داد: ایشان از شخصیت‌های ممتاز فرهنگی کشور و بازنشسته کتابخانه ملی و عضو افتخاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستند.
متأسّفانه در ده سال گذشته با انزوای خودخواسته ایشان به سختی می‌توانستیم جویای احوالشان باشیم.
او در پایان گفت: براساس اطلاعاتی که از پزشکان وی گرفته‌ایم، امیدواریم در یکی دو روز آینده بررسی‌های پزشکی به نتیجه برسد و بتوانیم با همکاری و همراهی خانواده ایشان را به آسایشگاه مناسبی در تهران منتقل کنیم.