خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 21 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفارت آمریکا بله بگرام نه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 21 مهر 1404 - 11:06
ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان در پاسخ به درخواست آمریکا برای بازپس‌گیری بگرام تأکید کرد که افغانستان اجازه نخواهد داد خاک و پایگاه‌هایش به هیچ کشوری واگذار شود.
خاك،بگرام،طالبان

باشگاه خبرنگاران جوان- ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ارشد طالبان، در یک کنفرانس مطبوعاتی در کابل تأکید کرد که حکومت طالبان اجازه نخواهد داد خاک و پایگاه‌های افغانستان به هیچ کشوری واگذار شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره درخواست آمریکا برای بازپس‌گیری میدان هوایی بگرام گفت: "بگرام بخش جدایی‌ناپذیر از خاک ماست.
هرگز حضور نظامی هیچ کشوری را در خاک خود نمی‌پذیریم و اگر تجاوز به خاک ما صورت بگیرد، پاسخ آن داده خواهد شد."
سخنگوی طالبان افزود: "ما خواهان ارتباط با تمام کشورهای جهان از جمله آمریکا هستیم و اگر آمریکا خواسته باشد، به عوض بگرام می‌تواند سفارت خود را در کابل باز کند."