خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 20 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صرار حماس بر آزادی اسیران سرشناس

اعتماد | همه | یکشنبه، 20 مهر 1404 - 20:52
یک منبع آگاه به روند مذاکرات مربوط به آتش بس غزه از اصرار حماس برای آزادی اسیران بارزی مانند البرغوثی خبر داد.
حماس،منبع،آزادي،رهبران،البرغوثي،سعدات،السيد

یک منبع آگاه به روند مذاکرات مربوط به آتش بس غزه از اصرار حماس برای آزادی اسیران بارزی مانند البرغوثی خبر داد.
کد خبر: 741370 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۰ ۲۰:۴۸:۴۰
یک منبع آگاه به روند مذاکرات مربوط به آتش بس غزه اعلام کرد که حماس اقدامات مقدماتی برای تحویل اسیران زنده اسرائیلی را به عمل آورده است.
به گزارش نورنیوز به نقل از المیادین، این منبع بیان کرد: حماس بر آزادی هفت تن از رهبران فلسطینی در عملیات تبادل آتی اصرار دارد.
منبع مذکور اعلام کرد: حماس خواهان گنجاندن مروان البرغوثی، احمد سعدات، ابراهیم حامد، عباس السید و برخی دیگر است.
از سوی دیگر رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که هزاران نظامی این رژیم غزه را از زمان آتش بس ترک کرده اند.
خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات گزارش داد که حماس اقدامات مربوط به تحویل اسرای زنده اسرائیلی را تکمیل کرده است.
این منبع افزود: حماس بر آزادی هفت تن از رهبران فلسطینی در تبادل اسرای قریب الوقوع و اینکه فهرست نهایی شامل مروان البرغوثی، احمد سعدات، ابراهیم حامد، عباس السید و چند تن دیگر باشد، اصرار دارد.
پیشتر «موسی ابومرزوق» از اعضای ارشد جنبش حماس گفت که این جنبش در حال رایزنی با میانجی‌ها برای رفع موانع و فراهم‌سازی زمینه آزادی رهبران برجسته ملت فلسطین است که در زندان‌های رژیم صهیونیستی به‌سر می‌برند.
وی در گفت‌وگو با الجزیره مباشر افزود: مروان برغوثی، احمد سعدات و عباس السید از برجسته‌ترین رهبران فلسطینی هستند که رژیم اشغالگر از آزادی آن‌ها خودداری می‌کند.