خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 20 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون: جنگ اوکراین هم باید تمام شود

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 20 مهر 1404 - 16:52
رئیس‌ جمهور فرانسه با اشاره به توافق اخیر در غزه به عنوان نشانه‌ای از امید برای صلح در خاورمیانه، پایان جنگ در اوکراین را خواستار شد.
اوكراين،روسيه،نقل،فرانسه،گزارش،اوكرايني،فايننشال،تأسيسات،ميز

به گزارش مشرق، امانوئل ماکرون بعد اظهر یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین صحبت کردم.
در حالی که توافق حاصل شده در غزه امیدی برای صلح در خاورمیانه ایجاد می‌کند، در اوکراین نیز جنگ باید پایان یابد.
او مدعی شد: اگر روسیه به لجاجت جنگ‌طلبانه خود و امتناع از آمدن به میز مذاکره ادامه دهد، باید بهای آن را بپردازد.
ماکرون ادامه داد: فرانسه حملات روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی اوکراین را محکوم می‌کند.
ما به همراه شرکای خود در حال بررسی ارائه کمک‌های لازم برای بازیابی و تضمین خدمات اساسی هستیم.
فرانسه بیش از هر زمان دیگری در کنار اوکراین ایستاده و در چارچوب ائتلاف داوطلبان بسیج شده است.
فرانسه از جمله حامیان نظامی و سیاسی اوکراین در جنگ با اوکراین است.
این در حالی است که روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از مقامات آمریکایی و اوکراینی آگاه خبر داد که ظاهراً ایالات متحده ماه‌هاست که با ارائه اطلاعات طبقه‌بندی‌شده در حملات دوربرد به تأسیسات انرژی روسیه، از اوکراین حمایت می‌کند.
فایننشال تایمز به نقل از چندین منبع آگاه گزارش داد که هدف از این اقدام آمریکا، تضعیف اقتصاد روسیه و وادار کردن ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور، به آمدن به پای میز مذاکره است.
این گزارش به نقل از مقامات اوکراینی و آمریکایی که نامشان فاش نشده است، می‌گوید که اطلاعات ایالات متحده به اوکراین کمک کرده است تا به تأسیسات کلیدی انرژی روسیه، از جمله پالایشگاه‌های نفت، در فاصله بسیار دور از خطوط مقدم حمله کند.