خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 20 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار مقام رام‌الله با تونی بلر در اردن

اعتماد | همه | یکشنبه، 20 مهر 1404 - 10:12
معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با نخست‌وزیر سابق انگلیس در امان دیدار کرد و در جریان این دیدار نقش این تشکیلات در مدیریت و بازسازی شهر غزه مورد بررسی قرار گرفت.
غزه،تشكيلات،خودگردان،فلسطين،ديدار،حماس،بازسازي،مديريت،نقش

معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با نخست‌وزیر سابق انگلیس در امان دیدار کرد و در جریان این دیدار نقش این تشکیلات در مدیریت و بازسازی شهر غزه مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر: 741238 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۰ ۱۰:۰۸:۵۵
«حسین الشیخ»، معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که روز یکشنبه در امان، پایتخت اردن با «تونی بلر»، نخست‌وزیر سابق انگلیس دیدار کرد.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش الیوم السابع، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص نقش تشکیلات خودگردان فلسطین در مدیریت و بازسازی شهر غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در طرحش از تأسیس یک شورای صلح به ریاست خود و با عضویت تونی بلر، برای نظارت بر کمیته محلی مدیریت و بازسازی نوار غزه خبر داده، با این هدف که پس از اجرای اصلاحات مورد نیاز، راه را برای تصدی این نقش توسط تشکیلات خودگردان فلسطین هموار کند.
رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه گذشته اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و حماس بر سر اولین مرحله برنامه ۲۰ ماده‌ای پیشنهادی او در ۲۹ سپتامبر برای برقراری آتش‌بس در غزه، آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در ازای آزادی ۲ هزار تن از اسیران فلسطینی و خروج تدریجی نظامیان صهیونیست از کل نوار غزه به توافق رسیده‌اند.
مرحله دوم این طرح خواستار ایجاد یک سازوکار حاکمیتی جدید برای اداره غزه بدون مشارکت حماس، تشکیل یک نیروی امنیتی متشکل از فلسطینی‌ها و نیروهای کشورهای عربی و اسلامی و «خلع سلاح» حماس را پیش‌بینی می‌کند.
آتش‌بس در غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیین‌شده از روز جمعه آغاز شد.
آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمین‌های شمال رهسپار شده‌اند.