ترامپ: دموکراتها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان میگیرند
مشرق
|
بینالملل
|
شنبه، 19 مهر 1404 - 22:40
رئیسجمهور آمریکا ضمن دستور به وزیر جنگ این کشور جهت استفاده از تمام بودجه موجود برای پرداخت حقوق سربازان آمریکایی، گفت که دموکراتها با تعطیلی دولت، ارتش و ملت ایالات متحده را «به گروگان میگیرند».

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا شامگاه شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «من از اختیارات خود به عنوان فرمانده کل قوا استفاده میکنم تا به پیت هگست، وزیر جنگمان دستور دهم تا از تمام بودجه موجود برای پرداخت حقوق سربازانمان در تاریخ ۱۵ اکتبر استفاده کند.»
ترامپ در این پست تاکید کرد: «ما بودجه لازم برای این کار را مشخص کردهایم و وزیر هگست از آنها برای پرداخت حقوق سربازانمان استفاده خواهد کرد.»
وی افزود: «من اجازه نخواهم داد که دموکراتها با تعطیلی خطرناک دولت، ارتش و کل امنیت ملت ما را به گروگان بگیرند.»
تعطیلی دولت فدرال در تاریخ اول اکتبر پس از آن آغاز شد که جمهوریخواهان و دموکراتها در تصویب لایحه بودجه در سنا به توافق نرسیدند.
این مسئله باعث مرخصی اجباری صدها هزار کارمند فدرال یا کار بدون دستمزد منجر شده است.