خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 22 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت ارتباطات لایحه کپی‌رایت در حوزه دیجیتال را پیگیری کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 مهر 1404 - 15:53
استاندار فارس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست کرد که برای پیگیری لایحه کپی رایت در حوزه دیجیتال که در مجلس متوقف مانده، اقدام کند.
ديجيتال،فناوري،فارس،هوش،مصنوعي،نوين،تاكيد،توسعه،اميري،استاندار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسینعلی امیری ظهر امروز در نشست با تیم‌های فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و اعضای نظام صنفی رایانه‌ای شیراز که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، به موافقت‌نامه برن و حقوق مالکیت فکری اشاره و اظهار کرد: این بستر در حال فراهم شدن است که به موافقت‌نامه برن و حقوق مالکیت فکری برای محصولاتی که داریم و استفاده از محصولات کشورهای دیگر، ملحق شویم.
وی در ادامه سخنانش به ظرفیت‌های فارس اشاره و پیشنهاد داد که همایشی برای جریان‌سازی موضوع فناوری‌های نوین و دیجیتال و هوش مصنوعی به میزبانی شیراز برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه این‌ همایش بستر و انگیزه‌‌ای برای نیروی انسانی است، افزود: فارس در 50 سال گذشته قطب الکترونیک کشور بوده است.
استاندار فارس خاطرنشان کرد: ما نیز سند آمایش استان را بر این مبنا قرار داده‌ایم.
امیری با تاکید بر این نکته که نظام حکمرانی دیجیتال و هوش مصنوعی باید هدفمند و یکپارچه شود و بهره‌وری در این زمینه بسیار مهم است، عنوان کرد: آموزش نیروی انسانی و دانش‌افزایی دو مولفه کلیدی برای افزایش بهره‌وری است.
به گفته وی، در کشورهایی مانند هند، چین و تایلند که توسعه را مبتنی بر علوم جدید و دیجیتال گذاشته‌اند، بهره‌وری بالاست، اما ما از کشورهایی هستیم که بهره‌وری‌مان منفی است.
استاندار فارس همچنین با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری‌های نوین انتخاب نیست، اجبار است، خواستار جریان‌سازی در حوزه فناوری و علوم جدید دیجیتال و هوش مصنوعی شد.
امیری در بخش پایانی سخنانش امنیت سایبری را اولویت توسعه فناوری ذکر و بر ضرورت توجه به مقوله امنیت سایبری به عنوان یک اولویت توسعه فناوری تاکید کرد و گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم، فناوری‌های نوین بر تمام شئون زندگی سایه انداخته است.
وی تصریح کرد: آگاهی و دانش عمومی جامعه ما نسبت به موضوع دیجیتال، هوشمندسازی و هوش مصنوعی به اندازه‌ای که ضرورت دارد، نیست؛ حتی بعضی از تحصیل‌کردگان، دیجیتال را با هوشمندسازی یکی می‌گیرند، در حالی که اینطور نیست.
استاندار فارس یادآور شد: دنیا به شدت در حال توسعه و شتاب در حوزه فناوری اطلاعات است؛ سرعت تحولات گاهی دو ماه و یک ماه است و امروز دست بالا با جامعه‌ای است که به این فناوری‌های نوین مجهز باشد.
انتهای پیام/424/