سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مسابقات فوتبال چهارجانبه پیشکسوتان در اردبیل

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 مهر 1404 - 14:53
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل، گفت: مسابقات چهارجانبه فوتبال یادواره علیرضا آستانی، پیشکسوت فقید استان اردبیل، با حضور تیم های پیشکسوتان تبریز و اردبیل، در اردبیل برگزار می شود.
اردبيل،فوتبال،پيشكسوتان،مسابقات،برگزار

صمد نوتاش، رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: مسابقات چهارجانبه فوتبال یادواره علیرضا آستانی، پیشکسوت فقید استان اردبیل با حضور تیم‌های پیشکسوتان تراکتوری‌سازی تبریز، ماشین‌سازی تبریز، قصر سفید اردبیل و همای اردبیل، در استادیوم تختی اردبیل برگزار می‌شود.
وی افزود: این مسابقات در 24 و 25 مهرماه در استادیوم تختی اردبیل برگزار شده و 24 مهرماه تیم‌های تراکتورسازی تبریز و همای اردبیل در ساعت 13 به مصاف هم می‌روند.
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل تصریح کرد: همچنین 24 مهرماه ساعت 15 تیم‌های پیشکسوتان قصر سفید اردبیل و ماشین‌سازی تبریز به مصاف هم خواهند رفت.
نوتاش گفت: برنده 2 بازی در 25 مهر دیدار فینال این مسابقات را برگزار خواهند کرد و قبل از بازی فینال مراسم یادواره شادروان علیرضا آستانی بازیکن پیشکسوت فقید استان با حضور مسئولان و پیشکسوتان فوتبال برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای هیئت فوتبال استان ارج نهادن به پیشکسوتان فوتبال و برگزاری مسابقات پیشکسوتان است و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این مسابقات و برنامه‌ها برگزار می‌شود.
انتهای پیام/132/